Влияние переменных технологических нагрузок на динамические процессы в машинных агрегатах - Красношапка, В.А. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Розглянуто вплив змінних технологічних навантажень на динамічні процеси в машинних агрегатах прокатних станів. Встановлено співвідношення між пружноінерційними параметрами, коли збуджуються коливання значних амплітуд, які зумовлюють нерівномірність динамічних моментів в пружних розгалужених валопроводах. The influence of variable technological loads on dynamic processes in machine units of rolling mills is considered. The relationships are determined between elastically inertial parameters, when oscillations of sizable amplitudes are excited which cause nonuniformity of dynamic moments in branching elastic shaftings.