Особенности тестирования критических программных систем при их сертификации - Райчев, И.Э.; Харченко, А.Г.; Егоров О.А. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Розглянуто питання створення процедур і сценаріїв тестування критичних програмних систем. Отримані процедури дозволяють генерувати оптимальні тестові набори даних, що сприяє підвищенню ефективності випробувань, зменшенню трудомісткості сертифікації та збільшенню достовірності її результатів. The questions of creating procedures and scripts of testing of critical program systems are considered. The obtained procedures of testing allow to generate optimal test data sets that enable to increase efficiency of tests, to reduce input of certification, and to raise reliability of its results.