Подход к определению приоритетов альтернатив для задач многокритериального выбора - Маляр, Н.Н. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Запропоновано підхід до визначення пріоритетів альтернатив для задач багатокритеріального вибору великої розмірності. Він базується на ідеї знаходження максимального власного значення та відповідного йому власного вектора для матриці рішень. The approach to the alternative priorities determination for the multicriteria problems of selection of high dimensionality is proposed. This approach is based on the idea of the maximal eigenvalue and corresponding to it eigenvector of decision matrix finding.