О проблеме устойчивости импульсных систем случайной структуры с постоянным запаздыванием - Мусуривский, В.И. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Розглянуто задачу побудови імпульсної динамічної системи з постійним запізненням, враховуючи марковські збурення. Ця система випадкової структури повинна мати асимптотичну стійкість за ймовірністю та забезпечувати наперед задану оптимальність перехідного процесу. The problem of creation of impulse dynamical system with constant lag taking into account Markov disturbances is considered. This system of random structure must be asymptotically stable by the probability and provide preassigned optimality of a transient process.