Внедрение XBRL как международного стандарта организации фискальной отчетности в Украине - Мелащенко, А.О. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Аргументовано доцільність впровадження XBRL як основи технологічної підтримки методологій МСФО і Базель-2 у кредитно-фінансовій сфері України як сучасного інструменту підтримки фіскальної звітності й зміцнення довіри населення до банківської системи. The expediency of adoption of XBRL as basis of technological support of methodology IFRS and Basel-2 in credit and financial sphere of Ukraine, as modern tool of support of the fiscal reporting and raising of trust of the nation to bank system is given reason.