Міжнародна наукова конференція: Хаджибей (Одеса) і Північно-Західне Причорномор’я XVI–XVIII століття в османсько-турецьких та інших письмових джерелах. 17-19 квітня 2013 р., Одеса - Середа, О. (Чорноморська минувшина, 2013)
17-19 квітня 2013 р. в Одеському національному університеті імені І.І.Мечникова пройшла Міжнародна наукова конференція «Хаджибей (Одеса) і Північно-Західне Причорномор’я XVI– XVIII століття в османсько-турецьких та інших письмових джерелах».