Прообраз «Особового листка з обліку кадрів» - Бачинська, О. (Чорноморська минувшина, 2013)
Рецензія на книгу: Групові формулярні списки чиновництва Новоросійської губернії за 1798 рік / Упорядник О.С.Панкєєв. – Запоріжжя, 2011. – 125 с. Review: Group formulary lists of bureaucracy in New Russia province of 1798 / Compiled by Pankeev A. S. – Zaporizhzhya, 2011. – 125 p. Рецензия на книгу: Групповые формулярные списки чиновничества Новороссийской губернии за 1798 год. / Составитель Панкеев А.С. – Запорожье, 2011. – 125 с.