Условия слабой практической устойчивости дифференциальных включений с импульсным воздействием - Линдер, Я.Н.; Пичкур, В.В. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Обґрунтовується компактність максимальних множин слабкої практичної стійкості диференціальних включень з імпульсним впливом, вивчаються властивості межі та внутрішніх точок таких множин. Для лінійного включення з імпульсним впливом отримано функцію Мінковського, обернену функцію Мінковського та опорну функцію максимальної множини, а також критерій належності точки до її межі. Результати алгоритмічно спрямовані. The properties of maximum sets of weak practical stability for systems with impulse impact are considered, compactness of initial data set is proven. Minkowski function, inverse Minkowski function, and support function for linear system with impulse impact are obtained. Results are algorithmic oriented.