Двоичное динамическое наблюдение в задаче нелинейного формирования сигнала коммутации структуры пространства линейных устройств рекуррентного преобразования кодов - Ушаков, А.В.; Яицкая, Е.С. (Проблемы управления и информатики, 2012)
Запропоновано двійкове рекурентне алгоритмічне середовище, яке дозволяє конструктивно розширити функціональні можливості лінійних двійкових динамічних систем, що полягають у комутації структури їх простору стану за допомогою нелінійно сформованих сигналів. Для технічної реалізації двійкового рекурентного алгебраїчного середовища використовуються можливості двійкового динамічного спостереження, що може істотно скоротити обсяг топологічних проблем. It is proposed binary recursive algorithmic environment that allows one to extend structurally the functionality of binary linear dynamical systems, which consists in switching the structure of their state space with nonlinearly generated signals. For technical realization of binary recursive algebraic environment the potential of binary dynamic observation is used which can significantly reduce the amount of topological problems.