Кахльові печі в садибі «Покорщина» - Спаська, Є. (Матеріали до української етнології, 2015)
Доповідь в Н. Д. Катедрі Мистецтвознавства АН УССР в семінарі Ф. Л. Ернста 13/І 1928 р. Підготувала до друку Світлана Стефанович.