Специфіка побутування державних і церковних свят у житті українців Закарпаття в радянський період - Леньо, П. (Матеріали до української етнології, 2015)
У статті на основі сучасних польових етнографічних матеріалів досліджено ставлення сільського населення Закарпатської області до офіційних свят за часів радянської влади в контексті паралельного побутування релігійних обрядів. В статье на основе современных полевых этнографических материалов исследуется отношение сельского населения Закарпатской области к официальным праздникам времен советской власти в контексте параллельного бытования религиозных обрядов. The article, based on modern ethnographic materials, is devoted to the investigation of the attitude of the rural population of Zakarpattia region to the official holidays during the Soviet period in the context of the parallel existence of religious rites.