Математическое моделирование динамики процесса фильтрационно-конвективной диффузии в условиях временной нелокальности - Булавацкий, В.М. (Проблемы управления и информатики, 2012)
Виконано математичне моделювання динаміки локально-нерівноважного у часі процесу конвективної дифузії розчинних речовин при двовимірній усталеній плоско-вертикальній фільтрації з вільною поверхнею. The mathematical modeling of the dynamics of local nonequilibrium in time process of the convective diffusion of soluble substances at 2D stationary plainly-vertical filtration with a free surface is performeded.