О разрешимости одной задачи векторной оптимизации с фазовыми ограничениями - Богомаз, В.Н.; Когут, П.И. (Проблемы управления и информатики, 2012)
Розглянуто задачу векторної оптимізації динамічних об’єктів з обмеженнями на керування та фазові змінні. Наведено умови розв’язності такої задачі. Запропоновано регуляризацію обмежень на фазові змінні та керування. Розглянуто застосування отриманих результатів на прикладі. Vector optimization problem for dynamic objects with state and control constraints are considered. The existence of optimal solutions to this problem is established. Regularization approach to the state and control constraints is proposed. The main results are illustrated by the example.