Симметрия в белках, синтезируемых по нитям ДНК - Сергиенко, И.В.; Гупал, А.М.; Островский, А.В. (Проблемы управления и информатики, 2012)
Для організмів з простою будовою геному експериментально підтверджується, що з симетрії послідовностей основ у ДНК випливає симетрія амінокислот в білках, синтезованих за ланцюжками ДНК For organisms with a simple structure of the genome it is experimentally confirmed that the symmetry of bases sequences implies the symmetry of the amino acids in proteins synthesized by strands of DNA.