Метод построения и поиска приближенных решений модели фармакокинетики наночастиц - Марценюк, В.П.; Андрущак, И.Е.; Меленчук, И.Б. (Проблемы управления и информатики, 2012)
Запропоновано фізіологічно обґрунтовану фармакокінетичну модель для наночастинок у вигляді компартментної системи нелінійних диференціальних рівнянь. Розроблено метод відшукання наближених розв’язків у явному вигляді. A physiologically-based pharmacokinetic model for nanoparticles in the form of a compartment system of nonlinear differential equations is proposed. A method is developed for finding approximate solutions in explicit form.