Свойства процедур сепарации в моделях байесовских сетей - Вагис, А.А.; Коваль, А.С. (Проблемы управления и информатики, 2012)
Показано, що для дискретних об'єктів, побудованих на обмежених вибірках, існують як приклади, що підтверджують припущення достовірності, так і приклади, для яких воно не виконується. Таким чином, властивості процедур сепарації для неперервних моделей не виконуються для дискретних об'єктів. It is shown that for discrete objects, constructed on limited samples, there are examples supporting the assumption of validity and examples for which it does not hold. Thus, the properties of separation procedures for continuous models do not hold for discrete objects.