Особливості структури модифікованого терморозширеного графіту - Нікітін, Ю.О.; Черниш, І.Г.; Запорожець, В.В. (Сверхтвердые материалы, 2008)
Наведені експериментальні дані по мікрорельєфу, елементному складу та розподіленню модифікатора по поверхні терморозширеного графіту. Показано морфологічні зміни частинок терморозширеного графіту під впливом температури та зміни розподілення кластерних утворень модифікатора на поверхні частинок терморозширеного графіту від концентрації вихідної модифікуючої сполук.