О стабилизируемости неуправляемых линейных систем - Онищенко, С.М. (Проблемы управления и информатики, 2013)
Аналізується зв’язок між некерованістю та стабілізованістю лінійних систем довільного порядку. Численні приклади ілюструють основні положення статті. Connection between noncontrollability and stabilizability of random order linear systems is analyzed. Basic concepts of the article are illustrated with many examples.