Об одном обобщении дробно-дифференциальной геоинформационной модели для исследования локально-неравновесных процессов геомиграции - Булавацкий, В.М. (Проблемы управления и информатики, 2013)
Розглянуто узагальнену дробово-диференціальну математичну модель для дослідження динаміки локально-нерівноважних у часі геоміграційних процесів. Поставлено відповідну цій моделі нелінійну крайову задачу, розвинуто методику її чисельного розв’язання та наведено результати чисельних експериментів. The generalized fractional differential mathematical model for research of dynamics of local-nonequilibrium in time geomigrations processes is considered. The nonlinear boundary-value problem, appropriate to this model is put, the technique of its numerical solution is developed and the results of numerical experiments are given.