Ситуационное координирование подсистем технологических комплексов непрерывного типа - Ладанюк, А.П.; Шумигай, Д.А.; Бойко, Р.О. (Проблемы управления и информатики, 2013)
Розглянуто метод ефективного керування технологічним комплексом неперервного типу, в якому поєднано процедури ситуаційного та координаційного керування для підвищення ефективності функціонування технологічного комплексу. Описано основні особливості розв’язання поставленої задачі. A method of effective control of continuous technological complex, which combines procedures of situational and coordinating control to improve the efficiency of functioning technological complex is considered. The basic features of the solution of the formulated problem are described.