О вычислении свертки экспоненциальных распределений - Кузнецов, Н.Ю.; Шумская, А.А. (Проблемы управления и информатики, 2013)
Запропоновано рекурентний алгоритм обчислення розподілу суми експоненціально розподілених випадкових величин. Алгоритм можна застосовувати як для різнорозподілених випадкових величин, так і при збігові параметрів деяких випадкових величин. A recurrence algorithm enabling to evaluate the distribution of the sum of exponentially distributed random variables is proposed. This algorithm can be used both for differently distributed random variables and for the case when parameters of some random variables coincide.