Формализация содержания операций человека с временной чструктурой событий в среде - Черноморец, В.А.; Белов, В.М. (Проблемы управления и информатики, 2013)
Обговорюється проблема пошуку загальних підходів до формалізованого опису операцій людини з часовими характеристиками подій у середовищі. Розглянуто особливості реалізації цих операцій під контролем свідомості людини і програмним шляхом. The problem of search for common approaches to the formalized description of operations of the man with the temporal characteristics of the events in the environment is discusses. Considered are the peculiarities of these operations under the control of human mind and programmatically.