"Чоловік з шармом, державним розумом та вмінням ризикувати…." - Бачинська, О. (Чорноморська минувшина, 2015)
Рецензія на книгу: Ковалевська О. Іконографія Івана Мазепи: ілюстрований каталог творів ХХ – початку ХХІ ст. – К.: Темпора, 2013. - 420 с.; іл. Reference: Kovalevska O. The Iconography of Ivan Mazepa: the illustrated catalog of works of XX - XXI century. – K .: Tempora, 2013. – 420 p .; il. Рецензия на книгу: Ковалевська О. Іконографія Івана Мазепи: ілюстрований каталог творів ХХ – початку ХХІ ст. – К.: Темпора, 2013. - 420 с.; іл.]