Метод структурно-функционального синтеза в задачах реструктуризации систем экологического мониторинга - Доронина, Ю.В.; Рябова, В.О. (Проблемы управления и информатики, 2013)
Наведено розв’язання задачі реструктуризації систем екологічного моніторингу (СЕМ) методом структурно-функціонального синтезу. Досліджено функціональні залежності СЕМ для реалізації і знаходження оптимальних варіантів розв’язання задачі реструктуризації. The article considers the solution for the task of ecological monitoring systems (EMS) restructuring with the help of the structural-functional synthesis method. Structural-functional dependences of EMS are considered for realization and finding the optimal variants of solution for the task of restructuring.