Міжпарламентське співробітництво України та КНР (1992–2002 рр.) - Кіпцар, І.А. (Сходознавство, 2008)
Стаття присвячена проблемі міжпарламентської співпраці України і КНР у період 1992–2002 років. Автором розглянуті і проаналізовані основні етапи і форми взаємодії двох країн в цій сфері, виявлені певні проблеми і запропоновані шляхи їх рішення. Українсько-китайська міжпарламентська співпраця була розглянута в контексті всього спектру українсько-китайських відносин. Cтатья посвящена проблеме межпарламентского сотрудничества Украины и КНР в период 1992–2002 годов. Автором рассмотрены и проанализированы основные этапы и формы взаимодействия двух стран в этой сфере, выявлены определенные проблемы и предложены пути их решения. Украинско-китайское межпарламентское сотрудничество было рассмотрено в контексте всего спектра украинско-китайских отношений. This article is devoted to the problems of inter-Parliamentary collaboration of Ukraine and China in the period of 1992 – 2002 years. The main stages and forms of communications of two countries in this sphere had been considered and parsed by author. The certain problems were exposed and author suggested their solving. Inter-Parliamentary collaboration of Ukraine and China was examined in the context of all ranges in relations between Ukraine and China.