Нове видання документів з історії козацтва кінця XVI – початку XVII століть - Федорук, Я. (Чорноморська минувшина, 2016)
Рецензія на книгу: Документи українського козацтва XVI – першої половини XVII ст.: універсали, листування, угоди, присяги”. – К., 2016. – 608 с. Reference: Documents Ukrainian Cossacks XVI - first half XVII centuries: universals, correspondence, agreements oath. " - K., 2016. - 608 p. Рецензия на книгу: Документи українського козацтва XVI – першої половини XVII ст.: універсали, листування, угоди, присяги”. – К., 2016. – 608 с.