Використання усталених граматичних конструкцій японської мови в текстах інформаційного стилю - Москальов, Д.П. (Сходознавство, 2008)
В статті піднімаються проблеми, пов’язані з особливостями функціонування модальних усталених конструкцій в текстах інформаційного стилю японської мови. В статье поднимаются проблемы, связанные с особенностями функционирования модальных устойчивых грамматических конструкций в текстах информационного стиля японского языка. The article addresses issues relating to peculiar features of functioning of Japanese informational style modal set grammatical expressions.