Численно-аналитические решения некоторых геомиграционных задач в рамках дробно-дифференциальных математических моделей - Булавацкий, В.М.; Кривонос, Ю.Г. (Проблемы управления и информатики, 2014)
Одержано чисельно-аналітичні розв’язки деяких геоміграційних задач для систем дробово-диференціальних рівнянь з похідними Капуто і Хільфера, що описують динаміку процесу фільтрації сольових розчинів у глинистому геопористому масиві за умов часової та просторової нерівноважності. The numerically-analytical solutions of some geomigratory problems for systems of fractional-differential equations are obtained with derivative Caputo and Hilfer’s, depicting dynamics of filtration process of saline solutions in a clay geoporous massif in conditions of time and space nonequilibrium.