Автобіографія Ягмоса, сина Ібани. (Переклад та коментарі) - Романова, О.О. (Сходознавство, 2008)
В статті подається перший переклад автобіографічного тексту Ягмоса, сина Ібани, з давньоєгипетської на українську мову у супроводі коментарів. В статье публикуется первый перевод автобиографического текста Яхмоса, сына Ибаны, с древнеегипетского на украинский язык в сопровождении комментариев. The first translation of autobiographical text of Iahmes, son of Ibana, from the ancient Egyptian into Ukrainian supplied with commentary was the matter of the article.