Методика структурно-параметрического синтеза сложной эргатической распределенной информационноуправляющей системы реагирования на конфликтные ситуации - Даник, Ю.Г.; Писарчук, А.А. (Проблемы управления и информатики, 2014)
Запропоновано методику структурно-параметричного синтезу складної ергатичної розподіленої інформаційно-керуючої системи реагування на конфліктні ситуації з використанням методів багатокритерійного аналізу. Синтез структури системи реалізовано на базі ідеології ситуаційного керування. The method of structural parametric synthesis of complex ergatic distributed informational controlling system of response on conflict situations using the methods of multicriteria analysis is presented. The synthesis of system structure is realized on the basis of situation-dependent control ideology.