Формирование сигналов коррекции искажений систематических кодов на основе квазисиндромов в алгоритмической среде рекуррентного декодирования в темпе канального времени: случай многократных ошибок - Ушаков, А.В.; Лихолетова, Е.С. (Проблемы управления и информатики, 2014)
Розглянуто проблему формування сигналів корекції спотворень систематичних кодів з використанням квазісиндромів помилок в алгоритмічному середовищі рекурентного декодування для випадку виправлення помилок кратності, що не перевищує значення три, і в темпі канального часу. Положення статті ілюструються прикладом. The problem of forming of correction signals of systematic codes distortion using errors quasi-syndromes in the algorithmic recurrent decoding environment in the case of multiple errors correction in the rate of channel time when errors multiplicity is not greater than the value three. The article positions are illustrated by example.