Моделирование экономики с учетом становления рынка земли сельскохозяйственного назначения. Часть 1 - Григоркив, В.С.; Ищенко, С.В.; Григоркив, М.В. (Проблемы управления и информатики, 2014)
Запропоновано модель економіки з урахуванням становлення ринку землі сільськогосподарського призначення в просторі показників економічної структури суспільства, площ земельних ділянок основних груп землевласників, цін на агреговану продукцію аграрного та промислового секторів, сільськогосподарську техніку і землю. Модель призначено для імітаційного дослідження процесів, пов’язаних з ринком землі та прийняттям відповідних економічних рішень. Economic model based on the formation of agricultural land market in the space of parameters of the economic structure of a society, the areas of land major groups of landowners, the price of aggregate production of the agricultural and industrial sectors, agricultural machinery and land is presented. The model is intended for simulation study of processes related to land market and making appropriate economic decisions.