Полуустойчивость основных операторов в дифференциальных играх с нефиксированным временем - Исканаджиев, И.М. (Проблемы управления и информатики, 2014)
Вивчаються апроксимаційні властивості основних операторів диференціальних ігор переслідування з нефіксованим часом і доведено їх стійкість при односторонніх збуреннях вихідних даних диференціальної гри. Approximate properties of main operators of the differential games of pursuit with unfixed time are studied. Their stability under one-sided perturbations of the initial data of the differential games is proved.