Программная реализация численного метода оптимального управления в задачах профилактической медицины - Андрущак, И.Е. (Проблемы управления и информатики, 2014)
Проаналізовано програмно-реалізований прямий метод знаходження оптимального керування і продемонстровано його для отримання розв’язків задач профілактичної медицини. The program implemented direct method of finding the optimal control is analysed and demonstrated for solving the problems of preventive medicine.