Классическая разрешимость прямой и обратной краевых задач для параболических псевдодифференциальных уравнений с переменными неоднородными символами - Дринь, Я.М. (Проблемы управления и информатики, 2014)
Досліджується розв’язність прямої і оберненої задач для одного класу рівнянь з псевдодиференціальними операторами, визначеними за негладкими в нулі змінними неоднорідними символами. The solvability of the direct and inverse problems in a class of equations with a pseudodifferential operators constructed from a nonsmooth at zero variable nonhomogeneous characters is considered.