Исследование статистических характеристик модифицированных генераторов фибоначчи - Мандрона, М.Н.; Максымовыч, В.Н. (Проблемы управления и информатики, 2014)
Запропоновано узагальнену структурну схему модифікованого генератора Фібоначчі, що може використовуватись для формування псевдовипадкової бітової послідовності. Досліджено статистичні характеристики сформованих послідовностей за допомогою набору тестів NIST. A generalized block diagram of the modified Fibonacci generator that can be used to generate pseudorandom bit sequence is proposed. Also there investigated the statistical characteristics of formed sequences by using a set of NIST tests.