Моделирование экономики с учетом становления рынка земли сельскохозяйственного назначения. Часть 2 - Григоркив, В.С.; Ищенко, С.В.; Григоркив, М.В. (Проблемы управления и информатики, 2014)
Проаналізовано результати проведення обчислювальних експериментів з моделлю економіки, яка враховує процеси становлення ринку землі сільськогосподарського призначення. Сформульовано низку важливих економічно обґрунтованих висновків і рекомендацій щодо ринкових і регуляторних механізмів формування цього ринку. The results of the computational experiments with a model of the economy, taking into account the processes of an agricultural land market formation are analyzed. The number of important economically sound conclusions and recommendations market and regulatory mechanisms for the formation of the market are formulated.