Интеграция разнородных медицинских информационных систем - Кривонос, Ю.Г.; Хорозов, О.А. (Проблемы управления и информатики, 2014)
В застосуванні до контейнерів-зображень досліджено стеганоаналітичний метод, що базується на «явищі негативного резонансу». Запропоновано дві модифікації методу, які спрямовані на поліпшення його точності. Показано, що при виявленні створених послідовним НЗБ стеганоконтейнерів з рівномірно розподіленою в діапазоні від 5 до 100 % наповненістю точність запропонованих модифікацій методу досягає 97 %. In application to cover images the steganalysis method based on «negative resonance phenomenon» has been examined. Two modifications of the method to improve accuracy are proposed. The accuracy of examined method modifications reachs up to 97 % on detection of stego images that were generated by sequential LSB with capacity uniformly distributed on the range from 5 to 100 %