О проблеме стабилизации стохастических дифферециально-функциональных уравнений с импульсными марковскими возмущениями и постоянным запаздыванием. Часть 3 - Мусуривский, В.И.; Ясинский, В.К. (Проблемы управления и информатики, 2015)
Розглянуто проблему стабілізації стохастичних дифереціально-функціональних рівнянь з імпульсними марковськими збуреннями та постійним запізненням. Ця система повинна мати властивість асимптотичної стійкості за ймовірністю та забезпечувати наперед задану оптимальність перехідного процесу. The scientific work deals with the stabilization of the stochastic differentialfunctional equations with impulse Markovian pertubations and continous lag. This system must be asymptotically stable by the probability and provide preassigned optimality of a transient process.