Оптимизация прибыли в виртуальном бизнесе с применением нечеткой логики - Шафизаде, Э.Р.; Шихлинская, Р.Ю. (Проблемы управления и информатики, 2015)
Розглянуто економіко-математичну модель максимізації прибутку у віртуальному бізнесі з застосуванням нечіткої логіки. Деякі якісні і кількісні показники, що впливають на прибуток Інтернет-магазину від реалізації i-го товару, обчислюються нечіткими методами. Economic-mathematical model in virtual business with applying fuzzy methods is investigated. Qualitative and quantitative indices, influencing the profit of e-shop from realization of ith product, were defined by the fuzzy methods.