Моделирование динамики эколого-экономических систем с учетом экономической структуризации общества. Часть 2 - Григоркив, В.С.; Григоркив, М.В. (Проблемы управления и информатики, 2015)
Проаналізовано прикладне забезпечення моделі динаміки еколого-економічної системи з урахуванням економічної структуризації суспільства та результати проведених з моделлю експериментальних досліджень. Зроблено ряд важливих висновків і рекомендацій щодо регуляторних механізмів керування реальними еколого-економічними системами. The authors have analyzed the software application for the model of dynamics of eco-economic system based on economic structure of a society and the results of the experimental studies. It is established a number of important conclusions and recommendations on regulatory mechanisms managing the actual eco-economic systems.