Стохастическая модель оптимальной однопродуктовой экономики роста при нелинейном эколого-экономическом критерии с винеровскими и пуассоновскими процессами - Бойчук, М.В.; Семчук, А.Р. (Проблемы управления и информатики, 2015)
Запропоновано стохастичну еколого-економічну модель динаміки капіталу та забруднення з вінерівськими і пуассонівськими процесами, проведено її дослідження та на модельному прикладі проведено числове моделювання. A stochastic ecological-economic model of the dynamics of capital and contamination with Wiener and Poisson processes is proposed, analyzed and an example is used to carry out numerical modeling.