Дитяча субкультура українців у XX - на початку XXI століття: історіографія проблеми - Гребеньова, В. (Матеріали до української етнології, 2011)
Стаття присвячена аналізу праць учених, котрі вивчали дитячу субкультуру XX – початку XXI ст. Розкрито функціонування досліджуваного явища, висвітлено здобутки вчених у галузі етнографії дитинства. This article is dedicated to the analysis of scientists' papers about children’s subculture of the 20th, the beginning of the 21st centuries. It covers the functionality of the researched phenomenon, and it shows the achievement of the scientists in this region of children’s ethnology. Статья посвящена анализу трудов учёных, изучавших детскую субкультуру XX – начала XXI в. Раскрыто функционирование исследуемого явления, показано достижения учёных в области этнографии детства.