Вплив нової радянської обрядовості на сферу побуту і дозвілля в українському селі в 1960-1980-х роках - Хоменко, С. (Матеріали до української етнології, 2011)
У статті розглянуто процес створення нової радянської обрядовості, її вплив на проведення святкових та урочистих подій в українському селі в 1960–1980 роках. The article describes how to create new Soviet rituals and their impact on the scope of life and leisure in the Ukrainian countryside in the 1960s–1980s. В статье рассматривается процесс создания новых советских обрядов, их влияние на проведение праздничных и торжественных событий в украинском селе в 1960–1980 годах.