Весілля Східного Поділля: обрядові чини та атрибутика (середина XX - початок XXI століття) - Пилипак, М. (Матеріали до української етнології, 2011)
У статті розглянуто весільні атрибути Східного Поділля, ступінь їх збереження й поширення; проаналізовано основні весільні чини. In the article, the author considers the wedding attributes of East Podolia, the degree of their preservation and distribution, and analyzes the basic wedding ranks. В статье рассмотрены свадебные атрибуты Восточного Подолья, степень их сохранения и распространения, проанализированы основные свадебные чины.