О моделировании дробно-дифференциальной динамики некоторых процессов релаксационной фильтрации - Булавацкий, В.М.; Кривонос, Ю.Г. (Проблемы управления и информатики, 2015)
Сформульовано постановки та одержано (переважно аналітичні) розв’язки деяких одновимірних нестаціонарних фільтраційних крайових задач, поставлених у рамках узагальненої математичної моделі, що описує дробово-диференційну динаміку геофільтраційних процесів з релаксацією. The statements are formulated and (predominantly analytical) solutions of some one-dimensional nonstationary filtrational boundary-value problems put within the framework of generalized mathematical model, describing the dynamics of fractional-differential geofiltration processes with relaxation are obtained.