Модель и алгоритм численного решения задачи противоборства двух избыточных, восстанавливаемых после отказов технических систем - Потапов, В.И. (Проблемы управления и информатики, 2015)
Поставлено завдання і розроблено математичну модель протиборства двох відновлювальних після відмов надмірних технічних систем, що беруть участь у конфліктній ситуації. Розроблено алгоритм рішення поставленої задачі, що зведена до диференціальної гри між двома конфліктуючими системами. Model of counteraction of two technical systems restored after failure in conflict situation was developed and the problem has been stated. Algorithm of solving the formulated problem was developed and the given task has been reduced to differential game between two conflicting system.