Міжнародні та національні стандарти бухгалтерського обліку: порівняльна характеристика за складом і змістом - Кондрашова, Т.; Соболєва, О. (Схід, 2009)
У статті виконано порівняльний аналіз міжнародних стандартів бухгалтерського обліку(МСБО) з національними стандартами. Акцентовано увагу на складі та змісті стандартів. Обґрунтовано доцільність користування МСБО в Україні. In the article comparative description of international standards of accounting with national standards. Attention is accented on composition and maintenance of standards. Іs conducted Еxpedience of the use of ISA in Ukraine is grounded.