Малярчук О.М. Тоталітаризм проти західноукраїнського села - Марчук, В.В. (Схід, 2009)
Рецензі на монографію Малярчук О.М. Тоталітаризм проти західноукраїнського села. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2008. – 228 с.