Синтез управления линейными и нелинейными динамическими системами при ограниченных погрешностях измерения вектора состояния - Кунцевич, В.М. (Проблемы управления и информатики, 2016)
Проведено конструктивний розв’язок задачі синтезу керування лінійними та деякого класу нелінійними дискретними динамічними системами, на які основні обмежені збурення діють не безпосередньо, а на їх вимірювальні елементи. The paper provides a constructive approach to solution of control synthesis problem for linear and nonlinear discrete-time dynamic systems under bounded disturbances. The disturbances affect particularly the state vector measurements.